Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Umai Asian Restaurant

Nje restorant i sapo i haur në hotelin tonë.
Ofron një atmosferë të veçant, falë dizajnit dhe dekorimet në stil oriental; këtu mund të provoni delikatesat aziatike, të freskëta dhe të përgaditura nga shefi Attaphon.


Koha e hapjes së restorantit Umai:
E martë - e diel
12:00 - 22:00

Umai Asian Restaurant 3
Umai Asian Restaurant 4
Umai Asian Restaurant 5