Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • të rriturit
 • fëmijët
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Shijoni ushqimet tona tradicionale si dhe ato

azatike në ambientet tona të mikëpritëse.

Shijoni ushqimet tona tradicionale si dhe ato 9

ILIRIA RESTAURANT DHE TERASA

Lexo më shumë
Shijoni ushqimet tona tradicionale si dhe ato 10

LOUNGE BAR

Lexo më shumë
Shijoni ushqimet tona tradicionale si dhe ato 11

UMAI ASIAN RESTAURANT

Lexo më shumë
Shijoni ushqimet tona tradicionale si dhe ato 12

SUSHI BAR

Lexo më shumë