Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Lounge bar

Atmosfera perfekte për të kaluar momente të bukura. Në këtë hapësirë të ngrohtë dhe komode, mund të shërbeheni me pije dhe kokteje të shijshme si dhe me kanape-ja.

Bari ynë ofron pije alkolike dhe jo-alkolike, kokteje, pije të gazauara, çaj dhe kafe

LOUNGE BAR MENU
MENUJA E PIJEVE
MENYJA E ÇAJIT

Ky është vendi më i mirë për të kaluar kohe me njëri-tjetrin ose për të takuar miq të rinj. Lokacioni dhe shërbimi ynë i veçant, e bëjnë vendin ideal për të kaluar mbrëmje festive.

Në raste të shpeshta, netët bëhen edhe më të mira falë performancave të muzikantëve të talentuar.

Lounge bar 3
Lounge bar 4