Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Butiku

Në katin përdhesë të hotelin tonë, gjendet butiku ynë për meshkuj i cili përmban brende botërore të njoura siç Tombolini, Ermenegildo Zegna, Në këtë ambient do të gjeni veshje të kualitetit më të lartë dhe do te asistoheni në blerjet tuaja nga stafi ynë profesional.

Ndërgjegjësimi i njohurive.
Tombolini ka kuptuar gjithnjë elementon, të cilat i japin një kostum formën e tij të fundit; trupi i veshësit, ecja, poza dhe gjestet. Kjo bashkësi e mirëkuptimit me përvojën, inovacionin teknologjik, materialet e shkëlqyera dhe prodhimin cilësor, demonstron që pëlhura e tepërt është më shumë sesa një akt ose një profesion - është një art. Tombolini shpreh vlerën e saj të traditës që është e bashkuar në mënyrë të përsosur me orientimin modern për të kënaqur plotësisht nevojat e një tregu ndërkombëtar. Njeriu Tombolini është i pjekur, i përkushtuar, i qëndrueshëm dhe racional dhe e do cilësinë për hir të cilësisë. Ai konsumon në një mënyrë kongresive, duke pranuar vlerat e paraqitura nga Tombolini: produkt cilësor për sa i përket lëndëve të para dhe prodhimin. Issueështja e markës së Tombolini vendoset në përputhje me kërkesat e burrave bashkëkohorë.

Butiku 5

Rreth Tombolini

“E ardhmja ka rrënjë të lashta.” Një realitet biznesi i cili gjithnjë është shënjuar dhe zhvendosur nga zemra, pasioni dhe zejtaria e “bërë në Itali”, duke u përqëndruar në traditën e kombinuar me inovacionin, krijimtarinë, cilësinë e jashtëzakonshme