Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Dhoma Superior

Dhomë elegante për mysafirët tanë.

SHTRATI Shtrat ‘Double’
SHTRAT SHTESË Një shtrat për foshnje
MYSAFIRËT 2
PAMJA Pamje nga qyteti i vjetër
MADHËSIA 30 m2

Dhomë dyshe, elegant dhe me hapsirë të mjaftueshme si dhe shtrat të përmasave mbretërore, orendi të rehatshme dhe bashkëkohore me tapiceri luksoze, sipërfaqe e dyfishtë e Tavolinës së punës, banjo të dekoruara me mermer Italian si dhe me dush kabinë të ndarë si dhe aksesorë tualeti luksoz. Të gjitha dhomat janë të pajisura me ekrane LCD High Definition me sistem interaktiv, sistem kontrolli intelegjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe, Wi-Fi, kasafortë dhe minibar me përzgjedhje të pijeve alkoolike dhe joalkoolike si dhe artikujve t ë tjerë ushqimor .

Rezervo tani
Dhoma Superior 3

Veçori tjera

 • Tavolinë e punës
 • Minibar
 • Mbatjës bagazhi me sirtar
 • Jastëk anti-alergjik
 • Robdishan dhe Pantofla
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Tharëse flokësh
 • Aksesorë kozmetike
 • Dush kabinë
 • Tundown Service
 • Set luksoz i çarçafëve dhe mbulesave
 • Full HD TV me kanale satelitore
 • Internet me WI-FI dhe kabllo
 • Kontroll i klimës
 • Kasafortë
Dhoma Superior 4
Dhoma Superior 5
Dhoma Superior 6
Dhoma Superior 7
Dhoma Superior 8