Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Salla e takimeve Ulpiana

Salla Ulpiana është ideal for çdo lloj të events dhe mund të shëndrrohet edhe në sallë ngrënie ne stilen 'buffet'. E ndërtuar në stilen luksoz me hapësirë ​​prej 190 m², mundëson që ngjarjet e juaja të jenë sa më të veçanta.

Kjo sallë mund të bashkohet me sallën Artana dhe Marc për të ofruar kapacitet më të madh.

Orientimet për llojet e ngjarjeve dhe eventeve

 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  150
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  35
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  50
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  45
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  40
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  80
 • Salla e takimeve Ulpiana 2
  160
Salla e takimeve Ulpiana 3
Salla e takimeve Ulpiana 4
Salla e takimeve Ulpiana 5
Salla e takimeve Ulpiana 6
Salla e takimeve Ulpiana 7