Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Sushi Bar

Përjetoni shije të ndryshme Japoneze të sjellura nga shefi ynë me përvoje shumëvjeçare, Rolly Mallari.
Ky është vendi ideal për të ngrënë sushi dhe specialitete të tjera dhe për të kaluar mbrëmje relaksuese me shoqëri apo dreka të shpejta me familje.


Orari i punës së Sushi Bar:
E hënë- E diel
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00

menu
Sushi Bar 7
Sushi Bar 8
Sushi Bar 9
Sushi Bar 10
Sushi Bar 11
Sushi Bar 12
Sushi Bar 13
Sushi Bar 14
Sushi Bar 15