Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Hair studio

Vizitoni sallonin tonë të parukerisë në Venus Wellness & Spa Center, në Swiss Diamond Hotel. Flokët e juaja do të marrin shkëlqim, elegancë dhe plot jetë nën kujdesin e ekipit tonë profesionist dhe produktet më të mira të flokëve. Salloni ynë i bukurisë ofron një ambient ekskluziv ku mund të shijoni shërbimet e flokëve, make-up dhe thonjëve.

Hair studio 3

STILIMI

Duke filluar çdo takim me një konsultë personale për të kuptuar më mirë nevojat tuaja për stilim, stilistët tanë me përvojë janë të pajisur me njohuri të lartë të flokëve dhe tendencave të fundit. Nëse jeni duke kërkuar për një prerje klasike ose një stil të lartë, ne do të sigurojmë që të krijojmë pamjen e përsosur për ju.

Hair studio 4

NGJYROSJA

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve të ngjyrosjes së flokëve, duke përfshirë opsionet jo amoniake. Stilistët tanë të talentuar kanë një përvojë të lartë dhe mund të sigurojnë një ngjyrë të qëndrueshme që komplimenton çdo stil individual.

Hair studio 5

DUART

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të manikyrëve, të kryera nga ekipi ynë ekspert i specialistëve të thonjëve. Ne kemi një gamë të gjerë ngjyrash dhe xheleve për të krijuar dizajne të llojllojshme dhe afatgjate.

Hair studio 6

Lista jonë e Çmimeve

zbuloni