Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Salla e takimeve Artana

Salla Artana është sallë me sipërfaqe 210 m² dhe është e përshtatshme për çdo lloj konference apo takimi. Është e dekoruar me llampadarë kristali, dysheme të mermertë dhe perso të stilet mbretëror. Çdo paisje teknike e nevojshme varësisht llojit të eventit, mund të ofrohet.

Kjo sallë mund të bashkohet me sallën Marec dhe Ulpiana për të ofruar kapacitet më të madh.

Hapësira dhe kapacitetet

 • Salla e takimeve Artana 2
  220
 • Salla e takimeve Artana 2
  40
 • Salla e takimeve Artana 2
  100
 • Salla e takimeve Artana 2
  60
 • Salla e takimeve Artana 2
  60
 • Salla e takimeve Artana 2
  130
 • Salla e takimeve Artana 2
  300
Salla e takimeve Artana 3