Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Vendi adekuat për qëndrimin tuaj në Prishtinë. Hoteli më luksoz i vendosur në zemër të Prishtinës.

Hoteli ynë është dekoruar me çmimin ndërkombëtar ‘’5 Stars Diamond Award International’’ nga ‘Akademia Amerikane e Shkencave të Mikpritjes’’ për ambientin mbresëlënës dhe shërbimet e personalizuara të ofruara

homepage 9

Dhomat & Suitat

homepage 10

Dhoma Classic

Eksploro
homepage 11

Dhoma Superior

Eksploro
homepage 12

Dhoma Deluxe

Eksploro
homepage 13

Dhoma Premium

Eksploro
homepage 14

Suita Junior

Eksploro
homepage 15

Suita Prestigje

Eksploro
homepage 16

Suita Ekzekutive

Eksploro
homepage 17

Suita Penthouse

Eksploro
homepage 18

Premium Prestige Penthouse

Eksploro
homepage 19

Suita Presidenciale

Eksploro
homepage 20

Diamond Komfort

Eksploro
homepage 21

Diamond Biznes

Eksploro
homepage 22

Diamond Luksoze

Eksploro
homepage 23

Diamond Premium

Eksploro
homepage 24

Suita Penthouse

Eksploro

Vendi ideal për relaks, stërvitje dhe tretmane të bukurisë.

Eksploro
homepage 25
homepage 26

Zhytuni në ambientet tona mikëpritëse dhe te ngrohta dhe përjetoni shije dhe sherbime unike.

Eksploro
homepage 27

Ambient multi-funksional për çdo rast

Eksploro
Image