Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat Hotel & SPA - Ulaanbaatar

Salla e takimeve Dyar

Salla Dyar është salle multi-funksionale e përshtatshme për gjitha llojet e eventeve, ahengjeve dhe konferencave deri në 300 persona.
Ka një sipërfaqe prej 240 m² dhe është e dizajnuar për të ofruar projektor statik me ekran HD, system zërimi dhe mikrofona.

Falë ndriçimit natyral, tavanet e larta dhe llampadarët e kristaltë ngjarjes tuaj do ti shtohet një ndjenjë luksi dhe komoditeti.

Hapësira dhe kapacitetet

 • Salla e takimeve Dyar 2
  300
 • Salla e takimeve Dyar 2
  60
 • Salla e takimeve Dyar 2
  170
 • Salla e takimeve Dyar 2
  100
 • Salla e takimeve Dyar 2
  80
 • Salla e takimeve Dyar 2
  120
 • Salla e takimeve Dyar 2
  250
Salla e takimeve Dyar 3
Salla e takimeve Dyar 4
Salla e takimeve Dyar 5