Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Dhoma Deluxe

Dhomë relaksuese për mysafirët tanë.

SHTRATI Shtrat ‘Double’
SHTRAT SHTESË Një shtrat shtesë
MYSAFIRËT 2
PAMJA Pamje nga sheshi ‘Nëna Terezë’
MADHËSIA 45 m2

Dhomë dyshe me sipërfaqe të gjerë, orendi luksoze dhe Elegante, me shtrat të përmasave mbretërore, tapiceri të dizejnuara, Tavolinë pune me sistem telephony të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer Italian, vaskëm, kabinë e veçantë dushi si dhe aksesorë tualeti luksoz . Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV LCD High Defininition, me sistem kontrolli intelegjent të ngrohjes dhe ftohjes, Internet kabllor me shpejtësi të madhe dhe WI-FI, minibar me përzgjedhje të pijeve alkooolike dhe joakoolike dhe artikujve të  tjerë ushqimor  .

Disa nga dhomat mund te oforhen me ballkon dhe vaskë .
Disa nga dhomat mund të ofrohen edhe me dy shtretër tek ( Twin Bed).

Rezervo tani
Dhoma Deluxe 3

Veçori tjera

 • Tavolinë e punës
 • Minibar
 • Mbatjës bagazhi me sirtar
 • Ballkon (nëse është në dispozicion)
 • Jastëk anti-alergjik
 • Robdishan dhe Pantofla
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Tharëse flokësh
 • Aksesorë kozmetike
 • Dush kabinë ose vaskë (nëse është në dispozicion)
 • Turndown service
 • Set luksoz i çarçafëve dhe mbulesave
 • Full HD TV me kanale satelitore
 • Internet me WI-FI dhe kabllo
 • Kontroll i klimës
 • Kasafortë
Dhoma Deluxe 4
Dhoma Deluxe 5
Dhoma Deluxe 6
Dhoma Deluxe 7
Dhoma Deluxe 8
Dhoma Deluxe 9
Dhoma Deluxe 10