Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat Hotel & SPA - Ulaanbaatar

Salla e takimeve Bozhur

Bozhur është sallë për konfereneca, takime dhe mbledhje. Ofron paisje për telekonferencë, projektor statik dhe paisje të tjera teknike të nevojshme për konferenca.

Hapësira dhe kapaciteti

  • Salla e takimeve Bozhur 2
    24
Salla e takimeve Bozhur 3