Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’

Kuzhinë e mbizotëruar nga pasioni

Swiss Diamond hotel është sinonim i dallushmërisë. Përjetoni mikpritjen dhe ushqimin e famshëm kosovar.

Personeli ynë është devotshëm në artin e kuzhines dhe gjithçka përgaditet me delikatesë dhe me vemendje ndaj detajeve.


Ju mund ta shijoni dashurinë dhe përkushtimin e dhënë për ta realizuar çdo pjatë.

menu
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 3

Për të dhuruar një eksperiencë të paharrueshme, stafi ynë qëndron në dispozicion të menjëhershëm për të plotësuar çdo kërkesë.

Gjatë ngrënies, shoqërimi është po aq i rëndësishëm sa edhe ushqimi. Swiss Diamond e kupton këtë, prandaj bën çmos për të krijuar një atmosferë ideale.

Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 4
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 5
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 6
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 7
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 8
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 9
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 10
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 11
Restoranti dhe Terasa ‘Iliria’ 12