Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Ambienti dhe tretmanet tona do t’i kalojnë

pritshmëritë e juaja.

Ambienti dhe tretmanet tona do t’i kalojnë 6

Venus wellness health & spa

Lexo më shumë
Ambienti dhe tretmanet tona do t’i kalojnë 6

Hair studio

Lexo më shumë
Ambienti dhe tretmanet tona do t’i kalojnë 6

Swiss medical & health center

Lexo më shumë
Ambienti dhe tretmanet tona do t’i kalojnë 6