Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Salla e takimeve Marec

Salla Marec është një sallë me një ambient të ngrohtë , por njëkohësisht luksoz.
Shërbimi ynë profesional do t'i bëjë takimet e juaja me të veçanta.

Salla është e dekoruar me perso të stit mbretëror, mermer Italian dhe llampadarë të kristaltë dhe ka një sipërfaqe prej 77 m² .

Kjo sallë mund të bashkohet me sallën Artana dhe Ulpiana për të ofruar kapacitet më të madh.

Hapësira dhe kapacitetet

 • Salla e takimeve Marec 2
  40
 • Salla e takimeve Marec 2
  20
 • Salla e takimeve Marec 2
  25
 • Salla e takimeve Marec 2
  30
 • Salla e takimeve Marec 2
  25
 • Salla e takimeve Marec 2
  30
 • Salla e takimeve Marec 2
  50
Salla e takimeve Marec 3
Salla e takimeve Marec 4
Salla e takimeve Marec 5
Salla e takimeve Marec 6
Salla e takimeve Marec 7