Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Venus Wellness Health & Spa

Përifitoni nga llojllojshmëria e tretmaneve tona unike, me teknika profesionale.

Venus Wellness Health & Spa është një spa fituese e çmimeve të shumëta, e fokusuar në ofrimin e trajtimit të përsosur. Përjetoni relaksim, shërim dhe mirëqenie duke përdorur terapi të lashta dhe ultra-moderne. Ne jemi të specializuar në shumëllojshmëri të modaliteteve të masazheve. Terapistët dhe estetistët tanë janë mbi dhe përtej më të mirëve me përvojë, edukim dhe integritet të jashtëzakonshëm.

Venus Wellness Health & Spa 3
Eksploroni tretmanet tona
Lista e Çmimeve
Venus Wellness Health & Spa 4

Fitness Center

Ushtrimet e rregullta janë një nga gjërat më të mira që mund të bëni për shëndetin tuaj te cilat sjellin shumë përfitime, duke përfshirë përmirësimin e shëndetit tuaj të përgjithshëm, dhe zvogëlimin e rrezikut tuaj për shumë sëmundje kronike. Ka shumë lloje të ndryshme ushtrimesh; është e rëndësishme që të zgjidhni llojet e duhura për ju. Me paisjet tona me te reja TECHNOGYM Ato bëhen me te thjeshta.

Venus Wellness Health & Spa 5
Venus Wellness Health & Spa 6
Venus Wellness Health & Spa 7
Venus Wellness Health & Spa 8
Venus Wellness Health & Spa 9
Venus Wellness Health & Spa 10
Venus Wellness Health & Spa 11
Venus Wellness Health & Spa 12
Venus Wellness Health & Spa 13
Venus Wellness Health & Spa 14