Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Rreth nesh

Asgjë nuk është e rastësishme ne këtë hotel me të vertetë luksoz. Mobilje mbretërore të krijuara me dorë, dizajn special i mermerit, llampadarë kristali venecian. Të gjitha këto e bejnë Swiss Diamond Hotel të jetë në përsosmëri dhe epërsi deri në detajin e fundit.

Rreth nesh 9

Tregimi

I vendosur në zemër të kryeqytetit në mes qendrës, teatrit, shëtitores Nëna Terezë, vetëm disa hapa larg Zyrave të Qeverisë dhe Komisionit Evropian, Swiss Diamond Hotel ka një kombinim unik dhe të mrekulueshëm të stilit imperial dhe atij modern. Pas fasadës elegante, ju ofron një botë luksi mbretëror. Swiss Diamond Hotel Prishtina ofron ambiente si: Restorant, Lounge Bar, Shushi Bar, terracë ( në shërbimin tuaj gjatë gjithë vitit), 6 salla konferencash të madhësive dhe kapaciteteve të ndryshme duke filluar nga 8 deri në 300 persona, qendra Venus Health and Spa, Diamond medical.
Swiss Diamond Hotel Prishtina është I shpërblyer ndërkombëtarisht me ‘5 Stars’ nga Akademia Amerikane e Shkencave të Mikpritjes, si dhe cmime të tjera ndërkombëtare të rëndësishme për hotileri për ambientin e tij luksoz dhe shërbimet e personalizuara që ofron.

Rreth nesh 10

Arkitektura

Swiss Diamond ju ofron nivelin e elegancës dhe sofistikimit të kërkuar. Është hoteli më luksoz ne Kosovë, rajon dhe më tej.

Rreth nesh 11

Dedikimi

Ne përkushtohemi që të ofrojmë një luks të paparë dhe shërbim të veçantë për mysafirët tanë, duke siguruar që çdo qendrim me ne të jetë një eksperiencë e paharrueshme.

Rreth nesh 12

Ne jemi pjesë e Mabetex Group

Mabetex Group u themelua në vitin 1991 nga Z. Behgjet Pacolli dhe një grup inxhinierësh me një përvojë të gjerë në fushën e planifikimit dhe shitjes së ndërtimeve civile dhe industriale. Sot Mabetex është një kompani globale e cila në pak vite është bërë një nga kompanitë më të rëndësishëm në botë me filialet në 18 vende. Kompania ka selinë në Lugano, Zvicër dhe ka të punësuar rreth 14 mijë punëtorë.

MABETEX WEBSITE