Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • të rriturit
 • fëmijët
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Diamond club

Diamond Club është një hapësirë private e përbërë nga dy salla të ndara (Small Diamond 24m2 dhe Big Diamond 70m2), paradhomë, garderobë, tavolinë pune me telefon dhe tualete private.
Është ideale për t’u shfrytëzuar për mbledhje, takime apo dreka dhe darka private.

Kjo sallë ka hapësirë nga mund të ofrohen të gjithat paijsjet teknike

Hapësira dhe kapacitetet Big Diamond

 • Diamond club 3
  50
 • Diamond club 4
  30
 • Diamond club 5
  20
 • Diamond club 6
  40
 • Diamond club 7
  44
 • Diamond club 8
  48
 • Diamond club 9
  60

Hapësira dhe kapacitetet Small Diamond

 • Diamond club 10
  8
Diamond club 11
Diamond club 12
Diamond club 13
Diamond club 14