Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Umai Asian Restaurant

Një restorant i sapo hapur në hotelin tonë.

Ofron një atmosferë të veçantë, falë dizajnit dhe dekorit oriental, këtu mund të provoni delikatesat aziatike, të freskëta dhe të përgatitura nga shefi Attaphon.Orari i punës në Umai Restorant:
E hënë - E diel
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00

Umai Asian Restaurant 3
Umai Asian Restaurant 4
Umai Asian Restaurant 5