Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • të rriturit
 • fëmijët
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Dhomë Biznesi

Mjedis i krijuar që të ndjeheni të veçantë.

SHTRATI 1 shtrat ‘double’
SHTRAT SHTESË Një shtrat për foshnje
MYSAFIRËT 2
PAMJA PAMJE NGA QYTETI I VJETËR
MADHËSIA 30m2 M2

Dhomë dyshe, elegante dhe me hapësirë të mjaftueshme si dhe shtrat të përmasave mbretërore, orendi të rehatshme dhe bashkëkohore, me tapiceri luksoze, sipërfaqe e dyfishtë e tavolinës së punës, me sistem telefonik të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer italian si dhe me dush kabinë të ndarë, me aksesor tualeti luksoz. Të gjitha dhomat janë të pajisura me ekrane LCD High Definition me sistem interaktiv, sistem kontrolli inteligjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe, Wi-Fi, kasafortë dhe minibar me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dhe gjërave tjera ushqimore.

Rezervo tani

Veçori tjera

 • Tavolinë e punës
 • Kasafortë
 • Minibar
 • Mbatjës bagazhi me sirtar
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Tharëse flokësh
 • Aksesore kozmetike
 • Dush kabinë
 • TV me kanale satelitore
 • Pay-tv (tarifë shtesë e aplikuar)
 • Internet me WI-FI dhe me kablo