Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • të rriturit
 • fëmijët
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Dhomë Deluxe

Mjedis i krijuar që të ndjeheni mrekullueshëm

SHTRATI 1 shtrat ‘double’
SHTRAT SHTESË Një shtrat shtesë
MYSAFIRËT 2
PAMJA PAMJE NGA Sheshi Nënë Terezë
MADHËSIA 45M2 M2

Dhomë dyshe me sipërfaqe të gjerë, orendi luksoze dhe elegante, me shtrat të përmasave mbretërore, tapiceri të dizenjuara, tavolinë pune me sistem telefonik të dyfishtë, banjo të dekoruara me mermer italian, vaskë, jakuzi, kabinë e veçuar dushi si dhe pajisje tjera luksi. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV LCD High Definition, me sistem kontrolli inteligjent të ngrohjes dhe ftohjes, internet kabllor me shpejtësi të madhe dhe Wi-Fi, kasafortë, minibar.dhminibar me përzgjedhje të pijeve joalkoolike dhe alkoolike si dhe artikujve tjerë.

Disa nga dhomat mund të ofrohen me ballkon dhe jakuzi.

Rezervo tani

Veçori tjera

 • Tavolinë e punës
 • Kasafortë
 • Minibar
 • Mbatjës bagazhi me sirtar
 • Ballkon
 • Pasqyrë zmadhuese
 • Tharëse flokësh
 • Aksesore kozmetike
 • Dush kabinë ose vaskë jakuzi
 • TV me kanale satelitore
 • Pay-tv (tarifë shtesë e aplikuar)
 • Internet me WI-FI dhe me kabllo