Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Swiss medical & health center

Tretmane të fytyrës

Pastrim i fytyrës
Tretman i cili pastron lëkurën dhe nga papastërtitë dhe poret e hapura. Gjithashtu shëron cistat e shkaktuara nga aknet.Peelingu kimik
Peeling-u kimik është trajtim që aplikohet në shenjat e akneve, lëkurat me akne dhe lëkurat e plakura. Gjatë këtij trajtimi, acidi aplikohet në lëkurë, i cili mundëson renovimin e lëkurës dhe reduktimin e poreve të zmadhuara.Mikrodermoabrazion
Mikrodermoabrazioni është një tretman me kristale që mundëson heqjen e shtresave të sipërme të lëkurës. Në të njejtën kohë i jep lëkurës freskinë e saj dhe rikthen shkëlqimin e duhur.
Mezoterapia
Mezoterapia është një teknikë që përdor injektimin e vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve bimore qe të përtrijë dhe forcojë lëkurën. Mezoterapia bën përmirësimin e rrudhave sipërfaqësore, ndihmon qarkullimin e ngadaltë të gjakut, duke ndihmuar trupin të largojë toksinat e plakjes. Ky trajtim mund të përdoret për trajtimin e hiperpigmentimit.Fillerat
Një substancë natyrale e cila gjendet në trup, fillerat tonë janë një mënyrë e sigurt për të arritur një pamje rinore dhe rrezatuese. Tretmanet tona të personalizuara plotësojnë nevojat tuaja duke përmirësuar buzët, mollëzat, nofullën ose zona të tjera. Fillerat janë krijuar për të zbutur rrudhat dhe lëkurën e varur, duke lënë një pamje natyrale dhe freskët.
Tretmanet and trupit

Depilimi me laser Aesclepion, Medio Star Next Pro
Falë kësaj teknoligjie shumë të besueshme, qimet e trupit tuaj do të largohen përgjithmonë. Kjo paisje ka një sistem i cili ftohë zonën që duhet të trajtohet para se të lëshohet pulsi duke grantuar rehati dhe siguri më të madhe për klientin gjatë trajtimit. Kjo paisje mund të aplikohet në fytyrë, gjoks, shpinë, krahë, këmbë , zonën e bikini etj.

Medio Star Next Pro është gjithashtu aplikator vaskular që ndihmon heqjen e kapilarëve merimangë në fytyrë dhe këmbë. Rezultatet janë të shpejta dhe të dukshme. Trajtimi është joinvaziv dhe ndihmon në parandalimin e zgjerimit të kapilarëve.Ray Life Formula
Është përgjigja e vetme ndaj problemat më të madh për shumicën e femrave i cili është celuliti. Raylife trajton celulitin, duke tonifikuar dhe lëmuar lëkurën. Funksionimi i paisjes bazohet në kombinimin e tri teknologjive si radiofrekuencë, valë akustike dhe IPL (dritë e fortë e pulsuar). Trajtmi bëhet përmes valëve akustike në lëkure dhe zonat të cilat mund të trajtohen janë:
-Krahët
-Barku
-Këmbët
-Ijet
-VithetCoolsculpting
Coolsculpting është një trajtim revolucionar që ngrin yndyrën , e cila më pas eliminohet natyrshëm nga trupi juaj. Pa gjilpëra, pa operacion. Është i sigurt, efektiv dhe bën pikërisht atë që supozohet të bëjë.Çmimore

Tretmanet e fytyrës

 • Pastrimi i fytyrës

  Tretman i cili pastron lëkuren nga pa-pastërtitë dhe poret e hapura. Gjithashtu shëron cistat të shkaktuara nga aknet.

 • Peelingu kimik

  'Peeling-u' kimik është trajtimi që aplikohet në plagët e akneve, lëkurat të yndyrshme, lëkurat me imperfeksione dhe lëkurat e plakura. Gjatë këtij trajtimi, acidi i posaçëm mundëson rigjenerimin e lëkures dhe zvogëlon poret e hapura.

 • Mikrodermoabrasion

  Mikrodermabrasion është një abrazion me kristale që mundëson heqjen e shtresave të sipërme të lëkurës. Në të njëjtën kohë i jep lëkurës përsëri freskinë e saj dhe rikthen shkëlqimin e duhur.

 • Mezoterapia

  Mezoterapia është një teknikë që përdor injektimin e vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve bimore qe të përtrijë dhe forcojë lëkurën.  Mezoterapia bën përmirësimin e rrudhave sipërfaqësore, ndihmon qarkullimin e ngadaltë të gjakut, duke ndihmuar trupin të largojë toksinat e plakjes. Ky trajtim mund të përdoret për trajtimin e hiperpigmentimit.

 • Fillerat

  Një substancë natyrale e cila gjendet në trup, fillerat tonë janë një mënyrë e sigurt për të arritur një pamje rinore dhe rrezatuese.  Tretmanet tona të personalizuara plotësojnë nevojat tuaja duke përmirësuar buzët, mollëzat, nofullën ose zona të tjera.  Fillerat janë krijuar për të zbutur rrudhat dhe lëkurën e varur, duke lënë një pamje natyrale dhe freskët.

Tretmanet e trupit

 • Asclepion Laser, Medio Star Next

  Falë kësaj teknoligjie shumë të besueshme, qimet e trupit tuaj do të largohen përgjithmonë.  Kjo paisje ka një sistem i cili ftohë zonën që duhet të trajtohet para se të lëshohet pulsi duke grantuar rehati dhe siguri më të madhe për klientin gjatë trajtimit.  Kjo paisje mund të aplikohet në fytyrë, gjoks, shpinë, krahë, këmbë , zonën e bikini etj.

  Medio Star Next Pro është gjithashtu aplikator vaskular që ndihmon heqjen e kapilarëve merimangë në fytyrë dhe këmbë.  Rezultatet janë të shpejta dhe të dukshme.  Trajtimi është joinvaziv dhe ndihmon në parandalimin e zgjerimit të kapilarëve.

 • Raylife Formula

  Është përgjigja e vetme ndaj problemat më të madh për shumicën e femrave i cili është celuliti.  Raylife trajton celulitin, duke tonifikuar dhe lëmuar lëkurën. Funksionimi i paisjes bazohet në kombinimin e tri teknologjive si radiofrekuencë, valë akustike dhe IPL (dritë e fortë e pulsuar).  Trajtmi bëhet përmes valëve akustike në lëkure dhe zonat të cilat mund të trajtohen janë:

  -Krahët
  -Barku
  -Këmbët
  -Ijet
  -Vithet

 • Coolsculpting

  Coolsculpting është një trajtim revolucionar që ngrin yndyrë, e cila më pas eliminohet natyrshëm nga trupi juaj.  Pa gjilpëra, pa operacion.  Është i sigurt, efektiv dhe bën pikërisht atë që supozohet të bëjë.