Rezervoni qëndrimin tuaj

 • Check-In
 • Check-Out
 • Dhomat
 • Të rritur
 • Fëmijë
 • Kodi i zbritjes
 • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Tretmanet

Në një oaz paqeje

 Tretmanet 2

MASAZH ENERGJIK - KOZMETIKË PIROCHE

No teknikë efikase e bazuar no aparat thithës i cili në kombinim me vajrat dhe substancat vegjetale i jep gjallëri qelizave të lëkurës, rigjeneron lëkuren, stimulon qarkullimin e gjakut dhe ritë nivelin e oksigjenitë lëkurë. Riaktivizon mekanizmat mbrojtës , si dhe e ndihmon të mbrohet nga efektet e ndryshimeve climate.

 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 68.00
 Tretmanet 2

MASAZH RELAKSUES

If you don't want to forget about your emotions, you'll be able to mend your nervous system. Masazhi relaxes dhe rigjenerues liron muskujt në të gjithë trupin, ndihmon qarkullimin e gjakut, dhe ndihmon në ritjen e systemit ununitar. Gjithashtu këto teknika ndihmojnë për të përballuar stresin e përditshëm.

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 30.00
 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 55.00
 Tretmanet 2

MASHAZ AURVEDIK

Kjo teknikë masazhi e trashëguar nga mjekësia e lashtë Indiane rivendos ekuilibrin e trupit duke rujatur mirqënien
fizike, emocionale dhe shpirtërore. I want you to know what you need to know about the gymnastic system, how to stimulate funksionimin and keep your body organized.

 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 62.00
 Tretmanet 2

MASAZH I SHPINËS DHE QAFËS

Masazh i përqendruar në zonën e shpinës, qafës dhe shpatullave, vajra specifike përdoren për të çliruar tensionin dhe për të ndihmuar në qetësimin e muskujve të shtrënguar dhe të nduar, cilat vijn ë qëndrimi i gabuar. Ky masazh ushtron presion mbi muskujt, në mënyrë që të rrisë nivelin e oksigjenit në gjak dhe lirojë toksinat nga zonat e tensionuara.

 • Kohëzgjatja: 20min - Çmimi: € 30.00
 • Kohëzgjatja: 40min - Çmimi: € 50.00
 Tretmanet 2

RITUAL HAMAM

Rituals i hamamit është një nga traditat më të vjetra të pastrimit në botë. Kjo përvojë e banjës pastron trupin dhe shpirtin. Ky ritual rit systemin imunitar, rinovon trupin dhe e forcon atë intensivisht, relax mendjen dhe trupin. Don't forget 100% of the Savon Noir nga vaji i ullirit, i cili ka përfitime antiseptike dhe antibakteriale. Hamami ynë është një zonë private. Këtë zonë mund ta shijoni vetë ose bashku me shoqërinë. Pas ritualit do te shërbeheni me çaj mente Moroccan sepse ndihmon në balancimin e lëngjeve në trup.

 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 80.00
 Tretmanet 2

MASAZH KUNDËR CELULITIT

Një effectively combine the products nga linja Piroche , na mundëson trajtimin e zonave të prekura nga celuliti. This is the ideal tretman for your reduktuar, detoxifikuar dhe tonifikuar trupin me pasijet dhe teknikat tona special.

 • Kohëzgjatja: 50min - Çmimi: € 62.00
 Tretmanet 2

MASAZH ME GURË TË NGROHTË

Let's see what the story is, let's see the stories that symbolize the truth of the magic of culture, the moment of relaxation for the truth of the mendjen. Masazhi me gurë të nxehtë është një therapy që bëhet me anë të gurëve të quajtur gurë balsat. Balsati është shkëmb me prejardhje vullkanike me përmbajtje hekuri dhe magneziumi të cilat bëjnë të mundur ruajtjen e nxehtësisë.

 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 65.00
 Tretmanet 2

MASAZH RELAKSUES GJATË SHTATËZANISË

For those who want to wash their clothes, duke relax completely. Ky masazh fokusohet tek këto pjesë të trupit: në pjesën e poshtme të shpinës, supet, këmbët dhe shputat duke përdorur teknika delikate gjatë tretmanit.

 • Kohëzgjatja: 50min - Çmimi: € 60.00
 Tretmanet 2

DRENAZHË LIMFATIKE

Drenazha limfatike është një tretman rhythmik i kryer me duar ose me mjete të duhura për të stimuluar qarkullimin e limfës në të gjithë trupin. Kjo masazh ndihmon në përshpejtimin e limfës dhe në largimin e mbeturinave, toksinave duke lënë ndjenjën e çlodhjes.

 • Kohëzgjatja: 50min - Çmimi: € 62.00
 Tretmanet 2

MASAZH SPORTIV

If you don't have a specific mask, you'll have to check the buttons and leave your trupit in the specific area if you want to know what to do. But it's a good idea for sportspeople to have a problem with me tending to your muscles.

 • Kohëzgjatja: 50min - Çmimi: € 65.00
 Tretmanet 2

MADERO TERAPI

Madero Terapi është një therapy masazhi holisticike qërdor instrumente prej druri të zajnuara nënënyrë anatomike për tërësuar konturet e trupit, për të reduktuar celulitin dhe to stimulate the limfat system ik. Kjo Teknikë Përfshin Përardrimein and RrutllueSve, Kupave Dhe Dërrasave Formuese, Secla and Krijuar Për Qëllime Specifike, Siç Janë Lëmimi i lëkurës, thyerja and caravitave të dhjamit dhe përmirësimi i Drenazhimit limfatik.

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 45.00
 • Kohëzgjatja: 60min - Çmimi: € 70.00
 Tretmanet 2

PASTRIM ME MINERALE

Për një lëkurë të pastër dhe të lëmuar, ky është tretmani i duhur. Don't worry about the grimca you need to know about eliminating the problems and making sure that the world is optimally suited to your needs.

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 35.00
 Tretmanet 2

PASTRIMI MINERAL I TRUPIT & MASKË ALGASH

It's not a perfect idea for anyone who has ever heard of you. Don't worry about me krem ​​​​​​pastrues që përmban grimca të imta të cilat largojnë lëkurën e vdekur. Pas tretmanit do te mbështjelleni me alga dhe argjilë të bardhë, të cilat në kombinim me vajërat esenciale ushqejnë lëkurën .

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 35.00
 Tretmanet 2

TRETMANI HYDRO FANGO

Trajtimi me Hidroterapi bazohet në përdorimin e ujit dhe bimëve natyrale, më qëllim rigjenerimin, tonifikimin dhe detoxikimin e trupit. Në fillim behet përgatitja e trupit në një vaske me hidromasazh. Uji i pasuruar me Vajra zbutës stimulon qarkullimin e gjakut në trup. My friends are looking for you to find something natural. Kjo shërben edhe trajtim ideal kundër celulitit.

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 35.00
 Tretmanet 2

PHYTO FANGO

Tretman i lokalizuar me nxehtësi të thellë falë algave nga deti I see the cili stimulon qarkullimin e gjakut, zvogëlon dhimbjen dhe inflamacionin, qetëson muskujt e lenduar si dhe nyjet duke ofruar nje relaxes të thellë të trupit . Pra ky tretman rrit qarkullimin e limfës dhe ndihmon në largimin e toksinave nga trupi.

 • Kohëzgjatja: 30min - Çmimi: € 35.00